B-30 Box Cup er ferdig | Norges bokseforbund

B-30 Box Cup er ferdig

Det ble 32 kamper under årets turnering med alt i fra diplomboksere til de beste seniorutøverne. På den siste finaledagen var det spesielt fire utøver som utmerket seg, og det var Thomas Lie-Hagen (Pors), Glodi Eneste (AIK Lund) Ingrid Hegle og Boye Nørve (begge B-30). I tillegg var det godt å se at Pors BK var den klubben som hadde med flest utøvere og at de om få år kanskje kan matche de gode resultatene de hadde tidlig på nittitallet. Kampen mellom Boye Nørve og Glodi Eneste var turneringens høydepunkt. Boye har ikke bokset på nesten 2 år, slik at det var overraskende at han viste et slikt høyt nivå mot en av landets beste boksere i Glodi Eneste.
Publisert: søndag 08. oktober 2006

Alle resultatene finner du på B-30 sin side HER.

Bestemannspremier

Thomas Lie-Hagen fra Pors (t.v.) treffer Ingar Storsve, TBK med en perfekt venstre hook. Dette ble en av turneringens blodigste oppgjør, hvor kampleder Geir Dahlen gjorde en god jobb med "blodtørking" for at kampen skulle få gå tiden ut.

Under dagens tyngste oppgjør i +91 kg, tok Vegard Larsson fra Apollo kommandoen fra start og vant med klare 23-11 over Vidar Jakobsen fra Bodø.

Malin Jonsson, Sundsvall (t.v.) viste god boksing mot Ida Skagen fra Trym. Ida vant den første runden, men gikk litt tom for krefter og ble slått på målstreken av svenske Jonsson.