AVLYST - Klubbsamling Inkludering - Paraidrett i Sandefjord torsdag 2. mai | Norges bokseforbund

AVLYST - Klubbsamling Inkludering - Paraidrett i Sandefjord torsdag 2. mai

Publisert: fredag 05. april 2024

Klubbsamlingen er dessverre avlyst pga. for få påmeldte. Ønsker dere å lære mer om inkludering i idrettslaget og høre erfaringer fra utøvere og idrettslag i kampidrettene? Da må dere bli med på klubbsamling i Sandefjord torsdag 2. mai!

Norges Kampsportforbund, Norges Bryteforbund og Norges Bokseforbund inviterer i samarbeid med Vestfold og Telemark idrettskrets til klubbsamling om inkludering torsdag 2. mai kl. 17:30-20:00. Vi ønsker trenere, personer i styret og andre ressurspersoner velkommen. Samlingen er gratis, og det vil bli servert pizza.

Faglig påfyll og erfaringsutveksling
Klubbsamlingen vil omhandle inkludering av personer med funksjonsnedsettelser. Dette vil du høre om fra blant annet parakonsulenten i særforbundet, rådgiveren for paraidrett i idrettskretsen, og utøvere og idrettslag med erfaring fra kampidrettene. I tillegg til faglig påfyll, vil det være en fin arena for erfaringsutveksling og inspirasjon på veien til å bli et mer inkluderende idrettslag.

Samlingen skulle opprinnelig bli arrangert i Tønsberg 13. april. Etter tilbakemeldinger fra flere idrettslag som har vist interesse, ser vi at samlingen må utsettes. Vi har derfor flyttet samlingen til 02. mai i Sandefjord. Det er kun klubbsamlingen som er flyttet. Åpen kampsportdag for personer med funksjonsnedsettelser gjennomføres som planlagt 13. april i Tønsberg. Les mer om dette arrangementet her: Åpen kampsportdag i Tønsberg

Praktisk informasjon
Tid og sted
Torsdag 2. mai, kl.: 17:30-20:00
Idrettens Hus i Sandefjord
(Sandefjordveien 5, 3215 Sandefjord)

Påmelding
Påmelding via e-post til emilie.kristiansen@nif.idrett.no innen 29.04.24 med informasjon

  • Navn og rolle i idrettslaget
  • Idrettslag
  • Eventuelle allergier

Gratis deltakelse, men krever påmelding da det blir servert pizza.

Kontaktperson
Har du noen spørsmål eller innspill? Ta gjerne kontakt med vår parakonsulent, Emilie Kristiansen,

Emilie K. Kristiansen
+47 478 10 904
emilie.kristiansen@nif.idrett.no