Årets navn og ildsjel på Sagene 2021 ble Mehdi Mohseni fra IF Ørnulf | Norges bokseforbund

Årets navn og ildsjel på Sagene 2021 ble Mehdi Mohseni fra IF Ørnulf

Publisert: fredag 21. januar 2022

Mehdi Mohseni, hovedtrener i bokseklubben I.F. Ørnulf, fikk et overveldende flertall av stemmene og får dermed heder, ære og 10.000 kroner fra Storo Storsenter som han skal gi til et valgfritt formål.

Det manglet heller ikke gode ord i nominasjonen av Mohseni:

«Han er den personen som har bidratt til mindre kriminalitet i bydelen. Han er den personen som ser de svake og hjelper dem. Han har gjennom tiden bygget mange barn med angst, mobbing, familieproblemer og dårlig selvtillit opp. Han har gjennom boksingen lært dem respekt og disiplin. (…) Jeg kjenner ingen andre som bruker så mye av fritiden sin på å bygge de svake og hjelpe dem på beina. Han styrer Norges eldste bokseklubb som har boksere fra alle steder. Folk som bor langt unna velger å komme til ham fordi han er dyktig som trener. Man har sett resultater hos ungdommene som hang på gata og kom til ham, hvor mye respekt de har fått for andre og hvor høvelige de er blitt. Han fortjener dette, ingen annen person jeg vet om har bidratt mer til et bedre samfunn i bydelen, enn han» står det i nominasjonen.

Les hele artikkelen fra Sagene Avis her: Han er Årets navn og ildsjel: – Jeg ønsker å gjøre det beste for Sagenes miljø, det ligger i hjertet mitt (sageneavis.no)