Årets navn ble Cecilia Brækhus | Norges bokseforbund

Årets navn ble Cecilia Brækhus

Norges Bokseforbund gratulerer Cecilia Brækhus som fikk prisen «Årets Navn» under Idrettsgallaen sist lørdag. «Årets navn» er en folkepris der folket stemmer på sin favoritt. Hun var i konkurranse med blant annet Tommy Urhaug, Magnus Carlsen, håndballjentene og Marit Bjørgen.
Publisert: tirsdag 15. januar 2013

Cecilias vinnende vesen, gode resultater og det ironiske faktum at hun kan bli arrestert hvis hun utøver sin idrett i Norge er kanskje noen av faktorene som gjør til at hun er så populær i det ganske land. Hun har kjempet hardt og lyktes for å vinne anerkjennelse i en av verdens tøffeste (mannsdominerte) idretter. Dette har hun har klart å oppnå under svært vanskelige rammebetingelser, og det står det respekt av!

Cecilia Brækhus er en flott representant for boksing og Norges Bokseforbund har et styrevedtak på at vi skal gjøre det vi kan for å få endret lovgivningen om proffboksing, slik at hun kan få bokset her hjemme i Norge.

Vi ønsker henne lykke til i de kommende månedene og forberedelsene frem til en potensiell kamp mot Holly Holm. En kamp vi både tror og håper at hun vinner.


Redaktør og Styremedlem NBF
Frank Robert Walstad