AIK Lund deltok med suksess i Danmark | Norges bokseforbund

AIK Lund deltok med suksess i Danmark

Publisert: mandag 11. januar 2016
Det ble en stor boksehelg for klubben som deltok med 5 boksere i Viking Box Cup i Aalborg. Tre gullmedaljer, seier i 5 av 6 kamper samt pokalen for turneringens beste bokser. Mellomvekteren Mindaugas Gedminas fikk pokal som turneringens beste bokser. Mens klubbens beste bokser, Jamshid Nazari, er på treningsleir på Cuba, viste de øvrige bokserne at de også blir å regne med i tiden fremover. 69 kilo: senior C: Semifinale: Ghayur Ghalip 3-0 over Peter Mølgård, Viborg BK Finale: Ghayur Ghalip 3-0 over Jonas Moen, IF Pors 75 kilo: senior B: Semifinale: Mindaugas Gedminas vant i 1. runde over Ricci Helbo, Galten BK Finale: Mindaugas Gedminas vant: 3-0 over Christian Pedersen AK Jyden 81 kilo senior A: Finale: Islam Ismailov overbeviste i sin første seniorkamp og vant 3-0 over Niclas Rasmussen, Køge BK. 40 kilo drenger: Sam Mekdachi, Århus Box Team 3-0 over Magomed Arsaev AIK Lund.   AIK Lunds fjærvekter: Nun Saenphakdi fikk dessverre ikke motstander denne gangen. IMG_0012 IMG_0049