Ahmed Kaddour i The Contender | Norges bokseforbund

Ahmed Kaddour i The Contender

Den amerikanske storsatsingen til TV kanalen NBC hadde premiere denne uken. Den danske proffbokseren Kaddour er tippet som en av favorittene til å vinne denne reality-konkurransen, som har en premie på en million dollar!
Publisert: fredag 11. mars 2005

Dere kan lese om første episode på her (trykk på gallery for å komme dere videre).

Jeg fikk en mail fra en tidligere B-30 bokser som har fått smake på slagene til Ahmed Kaddour. Eirik Bondø kan ha bokset mot en av fremtidens toppboksere!:

Jeg husker jeg møtte Ahmed Kaddour i ABC i 98. Han er den raskeste bokseren jeg noensinne har møtt. Slagene kom som kuler før jeg visste ordet av det, og da jeg slo, gled han bare unna og kontret pam-pam-pam. Bevegelsene og slagene var så supert teknisk og hurtig utført hele veien. Kampen ble vel stoppa ganske tidlig, men jeg er usikker på om det var i 1 eller 2 runde.. Likevel er det morsomt å ha møtt en så god bokser som han, og at han nå er med i The Contender synes jeg er kjempebra. Jeg heier på han selvfølgelig.
Etter kampen pratet vi en god stund på gebrokkent engelsk. Han snakket til meg som han var Muhammad Ali - som en profet.
" Skal du bli god må du trene hardt minst tre ganger dårlig. Før skolen i to timer, på skolen i to timer og på kvelden i to timer. Du kan ikke gjøre noe annet enn boksing om du skal bli god. Du må tenke på boksing hele tida! ", husker jeg han sa. Jeg hørte på han og ble letter sjokket da jeg tenkte for meg selv at; jeg da stakkar som knapt trener 12 timer i uka..

Med vennlig hilsen

Eirik Bondø (tidl. Pettersen)
X B-30-bokser