61. Golden Glove i Nis, Serbia – Sølv til Hadi Srour | Norges bokseforbund

61. Golden Glove i Nis, Serbia – Sølv til Hadi Srour

Publisert: søndag 02. desember 2018
Finale 1. desember 2018: Arenaen var fantastisk og lokalt publikum strømmet til. Stevnet ble også vist live på serbisk TV. Hadi Srour var klar mot den fysisk sterke Marokkaneren Abdelhq Nadir, som hadde slått både Seychellene og Moldova på vei til finalen. Hadi ble liggende litt etter fra start, men tok seg godt inn siste halvdel. Første runde gikk til Marokko, men Hadi snudde det i 2. runde med nydelig kontraboksing og publikum ble begeistret. Runde 2 gikk til Hadi, noe også dommerne var enige i. Den siste runde skulle så bli avgjørende. Hadi fortsatte i samme spor, men ble også truffet av et par svinger. Vi trodde og håpet igjen på seier, men det ble et knepent tap på split-decision 1-2. Uansett; dette var meget god boksing og tre herlige kamper av Hadi! Mindaugas fikk også med seg to flotte kamper i turneringen. Russeren han møtte i semi vant dagens finale med god margin. Vi sitter igjen med en positiv opplevelse etter turneringen og ser frem imot nye utfordringer. Semifinaler 29. november 2018: Vi var klare for å kjempe om finalebillettene i dag. Først ut var Hadi Srour. Han møtte den unge, meget godt skolerte bulgareren Ivan Atanasov. Han er tidligere europamester som junior. Hadi tok styringen fra start og leverte en solid førsterunde. Han begynte også andrerunden godt, men ga fra seg litt initiativ siste halvdel av runden. I tredje runde fikk han boksingen inn i sin rytme igjen og traff med flere solide treffere til både kropp og hode. I lørdagens finale venter en fysisk sterk WSB-bokser fra Marokko, som i dag stoppet sin motstander fra Seychellene. Mindaugas Gedminas møtte i dagens semifinale den meget sterke russeren Rasul Aliev. Minda åpnet litt forsiktig og russeren var farlig med halvsvinger med begge hendene. En runde hvor bokserne følte litt på hverandre, men vi ble liggende litt etter. I andre runde var Mindaugas mer bestemt og fikk bedre feste på høyra si, spesielt i siste halvdel. Tredje runde fortsatte som i andre og Mindaugas traff godt med flere høyre. Russeren ble sliten og måtte ty til en del holding. Vi håpet på seier, men det ble dessverre et surt poengtap. Vi har ikke fått se scoren enda. Uansett en meget god kamp! I morgen fredag er det kampfri, men vi skal forberede oss godt til finale lørdag. Det er også mulig det blir en kamp til på Mindaugas ------------------------------ Kvartfinaler 28. november 2018: Perfekt start på turneringen!! Hadi Srour tok føringen fra første sekund mot hjemmehåpet Nicola Ristic fra Serbia og hadde full kontroll. Han skrudde opp tempoet ut i andre runde og traff med nydelige treff til både hode og kropp. Etter to tellinger hadde serberen fått nok. I semifinale i morgen venter Ivan Atanasov fra Bulgaria, som i dag vant over WSB-bokseren fra Marokko. Mindaugas Gedminas fulgte samme oppskrift og tok styringen mot Sandra Poletan fra Serbia. Serberen har god rutine og ble kåret som beste bokser i fjorårets turnering. I andre runde fikk han enda bedre feste og mot slutten av runden, traff han med en nydelig uppercut. Etter tellingen ble kampen stoppet. I morgendagens semifinale skal han opp imot en sterk russer, som også vant på stopp i dag, Rasul Aliev. ------------------------------ Det norske laget: Hadi Srour, 64 kg Mindaugas Gedminas, 75 kg Geir Viking Vestvik, lagleder