10. internasjonale Vitalius Karpaciauskas Boxing Tournament | Norges bokseforbund

10. internasjonale Vitalius Karpaciauskas Boxing Tournament

Alexander Hagen, Flekkefjord BK var med trener Hjalmar Styve, kampleder Oddvar Nilsen og flere andre boksere fra Bergen i Litauen på et stort boksestevne hvor han bokset 3 kamper på 3 dager, og han vant alle og fikk dermed gull Det ble tre seire på Alexander Hagen i Litauen
Publisert: tirsdag 11. november 2008


Kvartfinale - Seier 3-0 mot Janis Starostnieks, Latvia
Her møtte han en aggressiv bokser som hele tiden angrep. Alexander kontret hver gang han angrep. Latvieren begynte å bli sliten mot slutten, og da fikk Alexander enda større overtak. 
 
Semifinale - Seier 2-1 mot Jan Sojka, Tsjekkia
Her møtte han en tsjekkisk bokser som var 2 ganger seniormester i Tsjekkia og deltok på VM 2007. Sojka er en kontrabokser med god rekkevidde. Alexander bevegde seg hele tiden og slo enkle kombinasjoner. Dette var en jevn kamp som kunne gått begge veier, Flekkefjordingen klarte hele tiden å ha en liten ledelse.
 
Finale - Seier 3-0 mot Mateusz Gantnickij,Polen
Denne bokseren var også høy, men er mer villig til å angripe og kommer frem nesten hele kampen. Alexander slo to, tre og fire slag og scoret godt med poeng. Dette var ikke så teknisk boksing av han, men i gjengjeld mer aggressivt. 
 
I hans klasse var det totalt 8 boksere. Utenom Alexander kom det boksere fra Litauen, Latvia, Finland, Ukraina, Tsjekkia, Polen, Slovakia
 
Neste kamp for Alexander Hagen blir kanskje i Latvia i slutten av måneden. Da er det en stor turnering i Riga.