Ungdomsutvalget i NBF på samling i Oslo | Norges bokseforbund

Ungdomsutvalget i NBF på samling i Oslo

Publisert: mandag 26. august 2024

I helgen har vi hatt samling med ungdomsutvalget på Ullevål. Tema for samlingen denne gangen var: kompetanseheving. 

På lørdag fikk vi selveste Geir Dahlen til å komme for å sette oss inn i diplomregler og fortelle om sin reise til OL. Når han var ferdig, gjennomførte ungdommen diplomdommerkurset på nett og kurset et enkel stevne. Generalsekretær Erik Nilsen kom innom å hilse på. 

Etter dette satte vi oss på t-banene til Jordal for å ta den praktiske delen der. Oslo Bokseklubb og Max Mankowitz hadde ordnet utøvere og stilte lokalet til vår disposisjon. 

Ungdommene fikk dømt nok kamper til at de nå er sertifiserte diplomdommere. Kampleder er ungdomsutvalgets Ana Knezevic. Gratulerer til Teamet med sertifiseringen. Så en stor takk til Geir Dahlen og til Max Mankowitz for en super dag. 

På søndag fikk vi besøk fra Emilie Kristiansen og da var tema paraidrett og paraboksing. En veldig engasjert gjeng med ungdommer ble utfordret på flere problemstillinger. Det ble valgt en som skulle være parakontakt fra ungdomsutvalget, og dette ble Helene Berg. Vi retter en stor takk til Emilie Kristiansen for godt arbeid med presentasjonen og ikke minst utviklingen i Paraidrett innenfor norsk boksing.


Ungdomsutvalget har hatt som sin første oppgave å gjøre seg kjent, først og fremst på sosiale medier. Dette har de lykkes godt med, da de har laget fine presentasjoner av seg selv og mer på Instagram og Tik tok.

Hilsen

Siw Denné

Regionskoordinator
Norges Bokseforbund