Fantastiske dager på Valnesfjord Helsesportssenter! | Norges bokseforbund

Fantastiske dager på Valnesfjord Helsesportssenter!

Publisert: fredag 18. oktober 2024

Mandag og tirsdag (14.-15.10) denne uken besøkte Ole-Arne Næsgård og Emilie K. Kristiansen (parakonsulent) Valnesfjord Helsesportssenter for å holde bokseøkter for både ansatte og ulike brukergrupper på opphold.

Til sammen ble det gjennomført seks bokseøkter. Valnesfjord Helsesportssenter har investert i bokseutstyr, slik at boksing kan være en aktivitet hos dem for personer på opphold. Den første økten var dermed med de ansatte, hvor de fikk opplæring i ulike bokseøvelser de kunne benytte videre. De resterende øktene var boksing med fem ulike brukergrupper på opphold. Bokseøktene var preget av god stemning, effektiv trening og gjensidig læringsutbytte.

Vi vil gjerne takke Valnesfjord Helsesportssenter for invitasjonen og fine dager! En stor takk også til Ole-Arne for hans tid og innsats med både opplæring av øvelser og gjennomføring av bokseøktene.

Har du noen spørsmål rundt tilrettelagt boksing? Ta kontakt med vår parakonsulent, Emilie, via tlf. +47 478 10 904 eller e-post emilie.kristiansen@nif.idrett.no