VM for seniorer i Baku | Norges bokseforbund

VM for seniorer i Baku

I dag reiste vårt lag til mesterskapet som starter søndag i Baku, Azerbaijan. Mesterskapet som varer til 08. oktober har samlet 681 deltagere fra 120 nasjoner. Med ti vektklasser, så betyr det at i "våre" klasser så må man med (værst tenkelige trekning) vinne 4 kamper for å kvalifisere seg til OL og vinne 7 kamper for å bli verdensmester.Vi har fått bekreftet at fra kvartfinalene så LIVE-sendes alt på nettet, men at det er muligheter for at mange kamper før det også vises på web-tv.
Publisert: fredag 23. september 2011

Vi deltar med
Alexander Jacobsen, Bergen AK i 69 kg
Glodi Eneste, AIK Lund i 75 kg
Alexander Ullenes Hagen, Oslo BK i 81 kg.

Vår landslagstrener Julius Kibas tar seg av trening og sekundering.

Mesterskapet er hovedkvalifisering til OL-2012 og totalt 92 vil bli OL-klar. Dvs at å komme til kvartfinale vil holde og trekningen vil derfor bli ganske avgjørende for å komme dit.

De nasjoner som deltar med boksere i alle 10 vektklasser er:
Kongo - Kenya - Uganda - Cuba - Mexico - USA - China - India - Tajikistan - Uzbekistan - Belarus - Bulgaria - Georgia -Tyskland - Ungarn - Irland - Polen - Rusland - Tyrkia - Ukraina - Australia .


------------
Kampene blir vist på AIBA TV og Youtube-kanalen, se HER 

All informasjon om VM finner dere HER
------------

Den 24.09. avholder AIBA en extraordinær Kongress hvor vi deltar med vår president Odd Haktor Slåke. Samme dag har AIBA invitert til en trenerkongress hvor vi deltar med Martin Kitel og Robert Walstad.

Vi ønsker våre gutter lykke til.