Vårt diskusjonsforum | Norges bokseforbund

Vårt diskusjonsforum

Dette er en ny kommunikasjonsform for utøvere, ledere og NBF
Publisert: lørdag 01. januar 2005

Det er bra aktivitet på vårt diskusjonsforum, med hele 68 innlegg under Tore Pedersens tråd: -Styring av pengesekken (pr.01/01-05).

 

Ny kommunikasjonsform

Åpne meningsytringer og diskusjoner om norsk boksing (i et forum) har ikke forekommet i stor grad tidligere, med det unntak av at det har vært Ting hvert 2. år (nå er det 3. år) hvor man i plenum kan ta opp saker man er enig/uenig i. Jeg har opplevd det slik (siden 1987) at informasjonen fra de sittende styrene i NBF har vært for dårlig. Dette (kan) skyldes at styrene ikke har vært flink nok til å få informasjonen ut, og ikke minst at det ikke har vært noen gode kanaler (forum) å sende ut informasjonen på. Dette har ført til at boksere/trenere/ledere, som ikke har hatt en direkte tilknytting til de respektive sittende styrene har følt at NBF har vært en ”lukket” forening. Det vil si at kritikk (og ros?) har kommet bare hvert 2. år, mens det virkelige behovet for tilbakemelding var daglig/ukentlig(?).  

 

Nå derimot har vi internett, som igjen fører til at man i teorien kan få respons på sitt spørsmål/kritikk innen ti sekunder etter at det er sendt av gårde…  Denne måten å kommunisere på er helt ny for NBF og deres utøvere, slik at det kan ta noe tid før spørsmål-svar funksjonaliteten fungerer optimalt. Jeg er derimot helt sikker på at det er på denne måten mye av kommunikasjonen vil foregå i tiden fremover, og at til slutt vil ”boksenorge” tjene på denne kommunikasjonsformen.

 

 

 

La oss legge pseudonymballen på vårt diskusjonsforum død!

 

Dette er de generelle reglene for vårt forum:
-Det er lov til å komme med kritikk, men den må være begrunnet
-Folkeskikk er påkrevd, dvs. ingen slag under beltestedet!

-Innsender står selv juridisk ansvarlig for innholdet
-Vi oppfordrer alle til å signere innlegg med navn

-Useriøse innlegg vil bli slettet uten advarsel

Det å skrive under pseudonym er selvfølgelig helt greit, og det skulle bare mangle i et demokrati at man ikke fikk stille kritiske spørsmål til de som sitter med styringen av vårt forbund anonymt. Men vær klar over at det i noen sammenhenger kan være enklere å skrive med sitt fulle navn, slik at man ”unngår” at sitt pseudonym blir misbrukt av andre, og man slipper ”mistanken” om at en person legger inn samme spørsmål med to eller flere forskjellige pseudonym.

 

  

 

Til orientering:

Jeg som journalist kan ikke ta ”politiske standpunkt”, og delta aktivt i diskusjonene på vårt forum. Den enkle forklaringen er at når jeg har på meg min ”journalisthatt” skal jeg legge til rette for at boksenorge får tilstrekkelig med informasjon om driften og aktiviteten i det vide land. Det betyr ikke at jeg ikke vil/kan stille kritiske spørsmål til Styret, NBF, ledere og trenere, men at jeg heller skal legge til rette for at folk i boksemiljøet skal komme med innspill.

Jeg er medlem i Trondheimsklubben Trym, som har Roar Eggan som leder. Roar er en av de som har kritisert NBF sterkest for ikke å gjøre jobben sin. På den andre siden har NBF gitt meg oppdraget som redaktør for nettsiden (med full redaksjonell frihet), og jeg har dermed en fot i ”hver leir”. Denne situasjonen gjør meg innhabil i spørsmålet om det angivelige ”pengerotet” i NBF, slik at jeg kan dessverre ikke forfølge denne spørsmålsstillingen aktivt! Hvis derimot noen fra styret eller kritikerne kommer med innspill/forklaringer/fakta så skal jeg legge det ut med en gang på nettsiden.      

 

 

Håper for øvrig dere er fornøyd med det jeg lager på denne siden?

Godt boksenyttår

 

Mvh

Redaktør

Frank Robert Walstad