Tap for Srour under EM i Bulgaria | Norges bokseforbund

Tap for Srour under EM i Bulgaria

Hadi Srour var ikke lang ifra at ta seg videre etter den første omgangen under EM i Bulgaria, men fikk se seg slått av Daniel Niculescu fra Romania med 3-0. Etter 2 runder var kampen uavgjort da Hadi tapte den første men bokset meget bra i den andre, som han også vinner. Den tredje runden var derimot jevn men Niculescu vant den og dermed kampen.To norske bokser i Europmesterskapet i dag! Martin Larsen bokser ca. klokken 15:00 norsk tid i ring A, mens Jamshid Nazari bokser ca. klokken 18:10 i ring B.Mesterskapet blir streamet LIVE på nett, og det bokses i 2 ringer i de innledende kampene: http://samokov.boxingchampionships.info/index.html
Publisert: lørdag 08. august 2015

Hadi gjennomfører en meget god kamp og viser at han kan bokse på et høyt nivå. Rumeneren var litt sterkere og hadde langt mer erfaring på seniornivå mens Hadi hadde den beste teknikken. Nå gjelder det for Hadi å trene enda hardere og bli litt sterkere til de kommende OL kvalifiseringene og mesterskapene.

På lørdag går Jamshid Nazari, 69 kg og Martin Larsen, 75 kg inn i turneringen. Jamshid møter Zesenek Chladek fra Tsjekkia og Martin møter Petr Khamukov fra Russland. Vegar Tregren i 81 kg og Kevin Melhus i 91 kg står over den første omgangen og går inn i åttendelsfinalene. Vegar møter vinnere av Belarus og Tyskland tirsdag 11. august og Kevin møter Roy Korving fra Nederland mandag 10. august.

Resultat EM i Samokov 07-15 august

7 august
64 kg Daniel Niculescu, ROM - Hadi Srour, NOR 3-0

8 august
69 kg Jamshid Nazari, NOR - Zesenek Chladek, CZE
75 kg Martin Larsen, NOR - Petr Khamukov, RUS

10 august
91 kg Kevin Melhus, NOR - Roy Korving, NED

11 august
81 kg Vegar Tregren, NOR - vinnere av BLR/GER

EM Troppen
64 kg Hadi Srour, TK
69 kg Jamshid Nazari, AIK Lund
75 kg Martin Larsen, Trondhjem BK
81 kg Vegar Tregren, Ulf-an
91 kg Kevin Melhus, Oslo BK
Ledere: Erik Bredler og Mehdi Mohseni
 

Mvh
Erik Bredler, sportssjef
Norges Bokseforbund