Stian Børresen tapte i Ungdoms EM i Russland | Norges bokseforbund

Stian Børresen tapte i Ungdoms EM i Russland

Fredrikstads talent Stian Børresen deltok på Ungdoms EM i Russiske Anapa 1.- 8. november. Stian fikk sjansen å debutere i mesterskapet etter ha fremvist bra teknisk boksing og gode verdier på fysiske tester.Stian møtte ungarske Marton Voros på tirsdag 4. november i 66 kilosklassen (22 boksere). Det ble dessverre et 0-3 tap på Stian i hans åpningskamp i mesterskapet.
Publisert: tirsdag 04. november 2014


66 kg
Marton Voros, HUN - Stian Børresen, NOR 0-3
Dette var en jevn kamp, men ungareren var litt foran i hver runde. Stians manglende rutine gjør at han okke bokser effektivt nok. Med litt mer aktivitet  med venstre hånden og litt mer vilje til å ta initiativet i kampen så kunne dette tippet i Stians favør. Alt i alt var dette en fin mesterskapsdebut for Stian, og han har nok fått en godt innblikk i hvordan nivået i Europa er.  


Mesterskapet streames LIVE her: https://www.youtube.com/channel/UCXHlcDxLnREean4D-PvS41w

------------------------------
Med som leder drar Hjalmar Styve fra Bergen og den Norske troppen fløy til Russland og Anapa 28. oktober. Det er 254 boksere påmeldt fra 33 nasjoner til turneringen.

Mer informasjon om mesterskapet finns at lese på EUBC`s nettside: http://www.eubcboxing.org/anapa14-euro-junior-boxing-championships-brief-history-of-the-competition/

Norges tropp på Ungdoms EM i Anapa, Russland 01.-09. november: 

66 kg Stian Børresen, Fredrikstad
Leder: Hjalmar Styve

Hilsen
Erik Bredler,
Sportssjef i Bokseforbundet