Seier for Marielle og tap for Shora og Lotte. | Norges bokseforbund

Seier for Marielle og tap for Shora og Lotte.

Shora Jahromi tapte 7-14 for ukrainske Ivanna Krupenia i 16-delsfinalen under Europamesterskapet i Rotterdam. Vår fluevekter Marielle Hansen vant sin andre kamp 19-5 over serbiske Nina Stojanovic. Dette er en kjempestor prestasjon fra bergensjenta, som nå er i kvartfinalen. Her møter hun Nicola Adams fra England som er rangert som nummer 2 i verden. Marielle er nå blant Europas 8 beste boksere.I 75 kg så tapte Lotte Lien greit 2-7 for den russiske verdensmesteren (i +81 kg) Nadezhada Torpolova. Marielle Hansen viser muskler i EM
Publisert: tirsdag 18. oktober 2011

 

Lotte Lien treffer med en rett venstre mot den russiske verdensmesteren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag 1

Ingrid Egner vs Mira Potkonen FIN  tap 10-12

Ingrid møter en sterk bokser som hun har slått tidligere, men får det ikke til å stemme de to første rundene og poengmessig ligger hun derfor under før tredje runde. Fast bestemt på å snu dette bokser hun en meget god tredjerunde og treffer flere kontante gode støt, dessverre får vi ikke god nok uttelling for dette, og dermed klarer hun ikke  hente igjen de få poengtreffene som skal til for å ta seieren i dag. Ingrid bokser en jevn kamp, men det holder dessverre ikke i dag.


Marielle V Hansen vs Katalin Ancsin HUN seier 15- 9

Marielle bruker litt tid på å finne ut av motstanderen og ligger også under etter de første rundene, men hun får mer og mer tak på boksingen sin og leder dermed etter tre runder. I siste runde øker hun forspranget og vinner klart 15- 9. Godt å komme i gang med en seier, og selv håper hun å vise enda bedre boksing i neste kamp.

 

Dag 2

Marielle V Hansen vs Nina Stojancovic SRB seier 19- 5

Glimrende boksing av Marielle, som tok raskt ledelsen. Med dette kunne hun være mer avslappet og bokse sin stil. Hadde god avstand og god kontroll, og var effektiv i angrepene sine. Fornøyd med egen prestasjon, og har nå en god følelse som  hun skal ta med seg til neste kamp mot engelske Nicola Adams 

  

Shora Jahromi vs Ivanna Krupenia UKR  tap 7-14      

Bokser meget bra mot en mer rutinert bokser, er uredd og starter kampen offansivt. Selv om Shora treffer mange kontante støt, blir hun kontret og Ukraineren får inn flere poeng enn oss. Når man møter en links motstander der det viktig å ha god timing, og flere ganger viser hun meget god presisjon og treffer med høyre over og venstre hook. Meget bra figur av Shora, som beviser at hun er en jente for fremtiden. 

 

Lotte Lien vs Nadezhada Torlopova RUS tap 2-7 

Poengene burde kanskje være 7-5 for å vise et mer riktig bilde av kampen. Hun bokset meget taktisk bra og holdt hodet kaldt hele veien, jevne runder og mange tydelige treff fra Lotte.  Det er greit at Russeren vinner, men vi er meget fornøyd med innsatsen da Lotte møter en kvinnelig utgave av Drago ( Rocky’s grusomme russiske motstander )

Dag 3

 

Marielle V Hansen vs Nicola Adams    trolig mellom 11- 13 i morgen formiddag