Nasjonalt stevne i Odderneshallen, Kristiansand | Norges bokseforbund

Nasjonalt stevne i Odderneshallen, Kristiansand

Kamplisten ble sterkt redusert da vi fikk et par sene avmeldinger p.g.a. sykdom. Blant annet gikk Glodi Enestes kamp mot tungvektsmesteren Roald Solheim i vasken. Det ble kun bokset 8 kamper på stevnet, derav en diplomkamp og en oppvisning. Likevel ble stevnet ganske bra. Selv om de fleste utøverne var relativt ferske så viste de en kampvilje som ikke står tilbake for noen. Sara H. Olsen (t.v) og Yvette Kristiansen i en knallhard slagveksling
Publisert: mandag 15. november 2010

Grimstad BK er i gang igjen med nye boksetalenter og nye trenere. Kai Miller har så smått overlatt roret til Henning Lillejoret. Rudi Dybdahl Khan bokset meget godt, men måtte denne gangen se seg slått av Flekkefjæringen Steven Kvelland etter en svært jevn og god kamp. Men vi kommer nok til å høre mer fra den kanten.


Jamsid Nazari, AIK Lund ble for sterk for Hosein Mohammadi fra Stord. Kampen ble stoppet i 1. runde. Men Jamsid fikk vist nok bokseferdigheter til å bli belønnet med pokal som stevnets beste bokser.


Sara Halvorsen Olsen vant en hard og jevn kamp over Yvette Kristiansen, Oslo BK. Begge bokserne satset mer på kraft enn på teknikk, noe som ble godt mottatt av vårt trofaste publikum.


Mvh
Nils Kapstad


AIK Lund. 
Resultater 13. november 10
Kg Klasse Navn Klubb  
50 D Thomas Lamo Dingo Avbrutt
Cecilie Aga  Stord
Opv. Linn Salvesen AIK Lund Oppv.
Kristin Soot  Oslo BK
60 J Diddi Hygges Dingo 5
Mohamed Mehdi  Stord 0
75 S Steven Kveldland Flekkefjord 3
Rudi Dybdahl Khan Grimstad BK 2
75 J Alexander Zaneski  Stord 3
Quambari Sajjas Ali AIK Lund 0
71 J Arif Naziri  Pors 3
Samir Azizi AIK Lund 0
64 J Jamshid Nazari AIK Lund
Hosein Mohammadi  Stord Rsc 1
71 S Sara Halvorsen Olsen AIK Lund 4
Yvette Kristiansen Oslo BK 1