Kjøp forsikring og gi støtte til klubben samtidig | Norges bokseforbund

Kjøp forsikring og gi støtte til klubben samtidig

- Snart kan du som medlem i Bokseforbundet kjøpe forsikringer og støtte klubben din samtidig, forteller generalsekretær Oddvar Ervik. For hvert medlem som kjøper Frisk Forsikring får klubbkassa 3 prosent av inntektene. Ekstra inntekter Frisk Forsikring er forsikringskonsept skreddersydd for idretten - Dette er et spennende konsept og en fantastisk mulighet for de lokale klubbene til å hente inn ekstra inntekter. Og det er en fin måte for våre medlemmer til å kombinere egne forsikringer og samtidig støtte klubben de er glad i, sier han videre.
Publisert: søndag 16. november 2008

Betydelige tilskudd

-      Dersom mange av Bokseforbundets medlemmer benytter avtalen og kjøper person- og skadeforsikringer i Frisk Forsikring, vil de lokale klubbene kunne vente betydelige tilskudd til klubbkassa fremover. Og medlemmene vil få gode forsikringer.

       

Unikt for klubbene

- Denne helt spesielle og unike forsikringsavtalen som er inngått på vegne av oss og 14 andre særforbund tilknyttet FFA, er et pluss for så vel de lokale klubbene, som for enkeltmedlemmene, sier Ervik.

 

Gode forsikringer for medlemmene

Frisk Forsikring er et nytt konsept, men likevel ingen nybegynner i markedet. Forsikringene leveres av to store og anerkjente forsikringsselskaper, SpareBank 1 Livsforsikring AS og SpareBank 1 Skadeforsikring AS, og er kjent for høy kvalitet og god service.

 


 

Penger rett i klubbkassa - unikt forsikringskonsept for idretten”

 

 



På nett

Forsikringene vil bli tilgjengelige på nett, hvor du etter hvert kan kjøpe forsikringer og melde skade, om uhellet skulle være ute.

 

Informasjon og kjøp

Om ikke lenge vil flere aktive fra Bokseforbundet dra ut på samlinger og klubbkvelder sammen med representanter fra FRISK for å presentere konseptet.

 

- Personlig håper jeg at dette blir tatt godt i mot, sier Ervik.  Slik jeg ser dette er dette vinn-vinn for så vel Bokseforbundets medlemmer, som for de lokale klubbene, avslutter Generalsekretæren.

 

 

 

 

 

Les mer om Frisk Forsikring på www.friskforsikring.no

 

 

·         FAKTA OM FRISK:

·         Lanseres i slutten av november 2008

·         Skade- og livsforsikringer for folk flest

·         Nyutviklet spesialforsikring for kostbart sportsutstyr

·         Du bestemmer hvilken klubb som skal ha 3 % av inntektene fra dine forsikringer

·         15 særforbund i FFA og hele 2400 klubber får nyte godt av Frisk Forsikring

·         Leveres av SpareBank 1 Livsforsikring AS og SpareBank 1 Skadeforsikring AS