Kjempetøff trekking for de norske jentene | Norges bokseforbund

Kjempetøff trekking for de norske jentene

VM i Ningbo, Kina har startet og våre to sterke kort; Tonje Sørlie og Ingrid Egner har absolutt ikke noe lett vei i kommende uke. Landslagstrener Max Mankowitz har en herlig innstilling til trekkningen: -"Skal man bli verdensmester så må man allikevel slå de antatt beste bokserne, om det skjer i dag eller i slutten av uken er revnende likegyldig". Les hva Max sier om det siste døgnet og hvem de norske skal møte:
Publisert: lørdag 22. november 2008

Da var dagen kommet Vm skulle endelig starte. Ingrid var 500 gram over på morningen, men etter en lett joggetur kl 5.45 var vekta inne. Tonje var i vekt uten å måtte gjøre noe som helst. Innveiingen og den obligatoriske legesjekken tar selvfølgelig litt tid når hele 218 boksere skal sjekkes. Etter ca en time kom jentene fornøyde ut og vi gikk å spiste. Klokken 10 var det trekning og i motsetning til " gamle dager" var det ingen  champagnebøtte og bordtenneisballer men en computer som styrte hele showet.

54 kg: Tonje Sørlie, Norge - Minowa Ayako, Japan
I Tonje sin klasse var det hele 27 jenter, Tonje var en av 5 jenter som ble oversittere og møter Japan på Mandag. Japan er en relativt ny kvinnenasjon og vi mener bestemmt at hun har gode sjanser til og gå videre til kvartfinale, da vil hun antagelig møte Karolina Michalczuk, en meget meritert bokser med medaljer fra Em såvel som Vm. - Men først må hun slå Minowa Ayako fra Japan.      HER er stigen over alle kampene i klassen

57 kg: Ingrid Egner, Norge - Yun Kum Ju, Nord-Korea
I Ingrid sin klasse var det 23 boksere og Ingrid trakk regjerende verdensmester Yun Kum Ju fra Nord - Korea og ikke nok med det dersom Ingrid vinner mot Yun Kum Ju vil hun i sin tredje kamp antagelig møte russiske Sofia Ochigava som er regjerende mester i 54 kg . Vi kunne selvfølgelig fått en lettere vei mot finale, men skal vi bli verdensmester må alle slåes.    HER er stigen over alle kampene i klassen.
 

Ingrid bokser kamp nr. 6 i morgen og det er ingen umulighet. At hun må bokse opp mot sitt ypperste er en selvfølgelighet. Ingrid er i kjempeform og gleder seg til kampen. Vi må være taktiske, vise tålmodighet og når vi først angriper så gjør vi det ordentelig, gjerne med dobble angrep.

Så kryss fingre tær og alt som lar seg krysse så skal vi gjøre vårt aller ytterste.

Hilsen 
Max


INFORMASJON:

Ningbo, Kina ligger 7 timer "før" oss. Det vil si at er klokka 12:00 i Norge er den 19:00 i Ningbo.

På AIBA sine sider finnes LIVE-scoring etterhvert som kampene går: www.aiba.org

Direktelink til alle resultatene og planlagte kamper finner dere her: http://www.aiba.org/default.aspx?pId=1856#