Kjære boksevenner! | Norges bokseforbund

Kjære boksevenner!

En stor takk til initiativtagerne, deltagende boksere, ledere og andre som har bidratt til at Norges bokseforbund sin offisielle kalender for 2015 har blitt et strålende produkt.
Publisert: torsdag 16. oktober 2014


Hvordan bestille kalenderen finner dere HER

Toppsatsingen til Norges bokseforbund vil ikke kunne la seg gjennomføre om det ikke er for sterke og gode klubber med engasjerte ledere og trenere. Det er i klubbene hvor den daglige aktiviteten skapes og ut ifra disse miljøene blir det arrangert stevner og turneringer som også vil kunne genererer inntekter til klubbene.

Det at klubbene nå får muligheten til ekstra gode inntekter gjennom salg av Norges bokseforbunds offisielle kalender for 2015 vil styrke Norsk boksing på kort og lang sikt. For klubbene kan salget av kalenderen bidra med kjærkommen inntekt når hele 65,- kroner pr solgte kalender, går direkte tilbake til klubbene!

Norges bokseforbund vil derfor oppfordre alle klubbene til aktivt og gripe denne muligheten for ekstra inntekter til sin klubb.

Norges bokseforbund har gjennom de siste årene etablert en sportsplan med medaljer i OL i Rio 2016 og OL i Tokyo 2020 som hovedmål.

Sportsplanen som danner utgangspunktet for denne satsingen involverer klubbene og utøverens trenere som sammen med sportsjef Erik Bredler tilrettelegger for sportslig måloppnåelse for våre utøvere. Et etablert samspill mellom forbund og støtteapparat er helt nødvendig for at utøverne til en hver tid skal kunne optimalisere sin satsing mot de store målene. For Norges bokseforbund er et samarbeid med olympiatoppen både sentralt og regionalt avgjørende for en kvalitetssikring av det treningsarbeidet som til daglig gjennomføres. Om Norge igjen skal ta medaljer i en av verdens mest utbredte og krevende idrett kreves det et sterkt samarbeid med alle involverte parter for både klubb og forbund.

 

Beste hilsen og lykke til med salget

Erik Nilsen
Generalsekretær
Norges bokseforbund