EM for kvinner starter på mandag | Norges bokseforbund

EM for kvinner starter på mandag

Em for kvinner går i Warzawa fra 4.-10. september. Norge stiller med et sterkt lag, og har store forhåpninger om medaljer, selv om vårt største gullhåp; Cecilia Brækhus ikke stiller. Cecilia sliter fortsatt med en virusinfeksjon som har plaget henne den siste tiden og kan dessverre ikke delta.
Publisert: fredag 01. september 2006

Våre to største medaljekandidater er Ingrid Egner (har EM bronsje fra før) og Kari Jensen (har EM sølv og bronsje fra før), har banket både irer og dansker på treningsleiren foran dette mesterskapet. Spesielt ”sulten” virket Ingrid Egner, som valset rundt med danske Vinnie Skovgaard og irske Katie Taylor under sparringen. Ingrid ønsker revansje fra VM (når hun ødela skuldra og måtte operere), og det passer bra nå når formen virker upåklagelig.

Kari Jensen vet vi jo at kan banke hvem som helst på en god dag, slik at trekningen og dagsformen vil avgjøre om hun går helt til topps.

Vår tredje deltager er Yvonne Medby, og hun er å anse som en outsider i medaljekampen, som med god trekning kan lure seg inn på pallen.

Trekning og mesterskapsstart er på mandag 4. september.