Drøbak BK var i Danmark i helga | Norges bokseforbund

Drøbak BK var i Danmark i helga

Drøbak BK hadde med tre boksere i årets Hillerødturnering Drøbak BK i Danmark
Publisert: mandag 17. oktober 2005

Drøbak bokseklubb deltok som eneste norske klubb i den danske storturneringen HSK-CUP i regi av Hillerød bokseklubb utenfor København helgen 14-16 oktober. I alt 7 nasjoner deltok med i underkant av 300 boksere, som utkjempet i alt 162 kamper i løpet av lørdag og søndag.

Først ut var klubben siste friske tilskudd Kristine Grov. Det var få kvinneboksere påmeldt, og Kristine ble trukket ut mot en betydelig større og mer merritert dansk jente. Da vi etter første runde så at dette ville gå mot ett tap gav vi opp kampen. Dmitrij var satt opp mot en Hillerød bokser. Før siste runde lå Dmitrij kun ett poeng bak dansken. Kreftene tok slutt i siste runde og dansken vant en komfortabel seier.

Rune Dahl utklasset i sin første kamp en bokser fra Winning BK og vant med snifferne 28-7. I finalen møtte han en sterk bokser fra Holland. Det ble en helt åpen og jevn kamp, hvor hollenderen ble utropt til seierherre. En gjennomgang va dommerskjemaene viste at Rune hadde vært det lille bak i hver runde.

Allerede til helgen er gjengen klar for stevne i Porsgrunn hvis de får kamp, og så går turen til nok en storturnering i Gøteborg helgen 3-6 november. Målet for Kristine og Dmitrij er å gjøre det så godt som mulig i NM for ungdom i Horten i slutten av november. For Rune er det NM-senior i Oslo i begynnelsen av mars 2006.

RESULTATER HILLERØD CUP 114-16.OKT. 2005 DRØBAK-BOKSERNE