Dennis fra boksing til rap | Norges bokseforbund

Dennis fra boksing til rap

Dennis Chagula Trondhjem Bokseklubb gjorde en flott innsats som beste bokser i lørdagens junior-landskamp mot England med seier mot Ben Taylor. I kveld tirsdag står han på en ny scene, denne gang som frontfigur i rappe-gruppa Local Young`uns som, sammen med de kjente rappe-gruppene Fremmed Rase og Shogunz, som begge har CD-utgivelser og hiter bak seg, skal ha konsert i nokså uvante omgivelser; bokse-gymmet til Trondhjem Bokseklubb! Dennis banket løs på Ben Taylor i helga
Publisert: tirsdag 23. november 2004

Arrangementet er et samarbeids-arrangement mellom Trondheim Kommune og Trondhjem Bokseklubb og hvor ungdommens kultur og aktivitets-senter ”Boxåpner” står som teknisk arrangør.

”Boxåpner” er et kulturverksted for ungdom, inneholdende internett-cafe, kunst & håndverkverksted, spillverksted og musikkverksted og hvor Trondhjem Bokseklubb var de som fødte tanken og tok initiativet til dette for 4 år siden. For 2 år siden var dette en realitet og har blitt et fantastisk sted hvor det yrer av aktivitet hele uka og hvor Trondhjem Bokseklubb har sitt bokse-gym vegg i vegg, to nokså ulike kultur-aktiviteter i et uvant men svært bra samspill.

Dennis Chagula er musiker ved siden av boksingen og ønsker også å satse på denne interessen, han har flere opptredener bak seg ved ulike talent-mønstringer, har vunnet ved flere anledninger og har også opptreden i de to siste års ”Ungdommens kulturmønstring” bak seg.

Dennis og hans gruppe Local Young`uns skal i nær framtid gi ut en cd sammen med Shogunz.

Konserten i kveld starter kl. 19.00 og ringen i TBK`s bokse-gym er scene og det ventes om lag 150 tilskuere, det vil si stinn brakke!