Dårlig start for jentene i VM | Norges bokseforbund

Dårlig start for jentene i VM

3 av våre var i kamp første dag i VM i Moskva og alle tapte
Publisert: tirsdag 27. september 2005

 

Først ut var 52 kg Renate Medby som møtte regjerende Europa mester fra Russland Sofia Ochigava. Her viste det seg at Renate var nummeret for liten mot sin meritterte motstander. Renate kom aldri i gang, men måtte se seg selv som nummer to i det meste som hun foretok seg. Renate gjorde et godt forsøk og bokset bra, men rakk ikke helt til og taper 10 : 34.

 

57 kg Henriette B. Kitel hadde Indiske Prabha Aswathi som motstander, Indieren som åpnet med et høyt tempo, bokset ureint og traff med mange slag i bakhodet. Etter et minutt av runden har Henriette snudd boksinga og kontrollerte det som var i ringen. Til tross for dette leder India med 4 poeng etter to runder, noe som var ubegripelig for oss. Etter en forrykende siste runde som Henriette burde ledet stort, vinner Henriette siste runde kun med et poeng. Dermed ble det et trist resultat for et av våre medaljehåp på dette mesterskapet. Tap 20: 23

 

60 kg Ingrid Egner var siste Norske utøver i dag. Hun møtte Koreanske Kum Hui Kang og starter med en stor første runde og har et godt grep om kampen, leder med 4 poeng etter første runde. I andre runde slår Ingrid skulderen ut av ledd igjen… men har ingen smerter og bokser videre etter å ha fått den på plass igjen. Men mister initiativet og etter andre runde står det likt. Ingrid blir for ensidig og satset mye på enkelt støt, og siden hun ikke tørr å bruke høyre arm skikkelig seiler Kang forbi og vinner til slutt kampen 11:19.