Askim BK, SP-09 og Trym på boksegalla i Danmark den 19.11.10. | Norges bokseforbund

Askim BK, SP-09 og Trym på boksegalla i Danmark den 19.11.10.

Dette var en spektakulær boksegalla arrangert av team Bredahl i Holbæk utenfor København. Her var det et profesjonelt opplegg med lys, lyd og show for et publikum (ca.300) som ble servert fire retter med alt tilbehør til boksekampene.
Publisert: mandag 22. november 2010

Bokserne marsjerte inn med faner med norske og danske flagg og ble presentert for publikum. Nasjonalsangene ble fremført med solist med stil før Lotte Lien og Gry Espenes Bokset.

 

Av de norske boksere var det 15 år gamle Marius Heggen Furulund som var først ut. Han gikk en oppvisningskamp mot en seniorbokser som gikk hardt ut mot Marius som taklet dette fint med flott kontra boksing og fin bevegelse gjennom hele kampen.

 

Neste ut var ungdomsbokser Oskar Heggen Furulund som møtte en noe eldre bokser enn seg selv, men dette var ingen hindring for Oskar som bokset meget godt og vant til slutt kampen fortjent 2 - 1 over dansken. En flott seier til Oskar.

 

Tredje Askimbokser var Hans Ole Hanssen som bokset i senior elite klassen. Han møtte en sterk danske som Hans Ole utbokset i 3 x 3 min. Den beste seieren til Hans Ole så langt i karrieren.

 

Fjerdemann ut var ungdomsbokser Hirad Modabberi som bokset en jevn og fin kamp mot nok en god danske, men måtte se seg slått med dommer stemmene 3 - 0.

 

Så var det Morten Nygård fra SP.09 sin tur. Morten møtte en danske han hadde tapt knepent for under Askim Box Open. Det ble dessverre ikke bedre denne gang, Morten ble utbokset og tapte klart 3 - 0.

 

Neste SP.09 bokser var Johan Sebela som debuterte på denne gallaen og bokset kontrollert og godt og vant klart 3-0 til tross for at han var rimelig spent før kampen, noe som bidro til at han ble dyktig sliten mot slutten av kampen.

 

Femte og siste Askimbokser på gallaen var Elisabeth Klima Olsen som møtte en to år eldre bokser fra arrangør klubben Team Bredahl. Dette ble en forrykende kamp hvor Elisabeth tok ut det beste av det meste. Hun bokset bedre og bedre for hver runde og den danske jenta var etter hvert sjanseløs. Elisabeth vinner klart 3 - 0. Dette var en kamp som ga gallaens bestemannspremie til en stolt Elisabeth. Dette var en fantastisk boksebegivenhet for hele Askim teamet.

 

Siste kamp på programmet denne aften var vår regjerende europamester Lotte Lien fra Trondheim. Hun møtte Gry Espenes fra det danske laget som tideligere har bokset 77 kamper og tapt for Lotte før.

Runde 1: Lotte går ut i høyt tempo, bokser godt og vinner runden knepent.

Runde 2: Lotte prøver og følge opp 1 runde, men Gry svarer godt med mye kontra og kroppsslag i innfight. Gry vinner runden.

Runde 3: Gry jobber videre med mye slag mot kroppen. Lotte har fin gard og svarer godt med fine venstre kryss. Jevn runde.

Runde 4: Lotte viser at hun holder høyt nivå med god variasjon og fine kryss med venstre og vinner runden.

Gry Espenes vinner kampen knepent 2-1. Kanskje fikk hun litt for godt betalt for slag mot kropp og guard.

Lotte treffer med en rett høyre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Hjemmepublikumet var meget fornøyd med resultatet og jublet for seieren. Vi jublet for våre seiere og denne flotte boksegallaen som Team Bredahl avviklet med glans.

 

Denne helgen ble også en fin oppkjøring for våre ungdomsboksere som til helgen stiller i Landsmesterskapet i Trondheim hvor vi tror og håper på edelt metall.


Øivind Grønlund

Askim Bokseklubb