Artikler fra 2021

Sjekk ut ADNOs nye utøverguide (En veiviser for topputøvere)
søndag 07. mars 2021

Vi vet at antidopingregelverket kan framstå som komplisert og vanskelig å forstå. Det er også derfor vi har utviklet denne nye utøverguiden. Her prøver vi å forklare det viktigste du som toppidrettsutøver bør være klar over. På en enklere måte enn at du må sette deg ned med hele regelverket, men mer utfyllende enn i en kort brosjyre eller gjennom en oppdatering på nettsidene. Guiden er laget for deg som er toppidrettsutøver eller for ledere og støttepersonell som jobber med utøvere på et høyt nivå.

Norsk idrett lanserer en digital trenerattest
lørdag 06. mars 2021

Norsk idrett lanserer i dag et banebrytende arbeid som har pågått i over ett år. En digital trenerattest skal bidra til å løfte kompetansen til alle barne- og ungdomstrenere. Løsningen som er gratis, tilbys nå alle trenere i norsk idrett.

STANS I ALL TRENING UMIDDELBART I OSLOOMRÅDET!
lørdag 23. januar 2021

NIF ber sine organisasjonsledd stanse all idrett i Oslo-regionen umiddelbart

Fra 20. januar kan barn og ungdom trene som normalt ute og inne, også i kontaktidretter.
mandag 18. januar 2021

Fra 20. januar kan barn og ungdom trene som normalt ute og inne, også i kontaktidretter. Kamper, cuper og stevner kan fortsatt ikke gjennomføres.

Viktig: All organisert boksetrening skal stoppes frem til og med 18. januar 2021
søndag 03. januar 2021

Alle organiserte boksetreninger skal stoppes av alle klubber frem til og med 18. januar 2021. Husk også å følge alle regionale og lokale smitteverntiltak i deres respektive kommuner både på skole, jobb og fritid.