Norges Bokseforbund har sammen med 14 andre særforbund inngått en fellesavtale med flere sponsorer som støtter oss igjennom FFA (FlerForbundsAvtalen). Her finner du en oversikt over våre støttespillere:

Thon_Hotels_logo.svg

Thon Hotels

Thon Hotels gir klubber og medlemmer i Norges Bokseforbund gunstige priser på overnatting i hele Norge. Mange av Norges Bokseforbunds arrangementer skjer på Thon Hotels.
Klikk på Thon-logoen og du kommer til Thon Hotels hjemmeside. Du er nå automatisk pålogget med Bokseforbundets prisfordeler. Søk på sted, dato og antall personer. Du vil da få opplyst de billigste tilbudene og prisalternativene.
Husk, det er kun via denne linken fra vår hjemmeside du får rabattene! Ved telefonbestilling bruk rabattkode FFABOK
Thon Hotels støtter idretten og har hotellrom oppdelt i 3 konsepter fordelt over hele landet: Budget – smart, enkel og rimelig. City – sentral og komfortabelt. Conference – Profesjonelle konferensehoteller.

Klikk her for rabatterte priser

 

Idrettsreiser

Idrettsreiser

Bestill flyreisen din hos www.Idrettsreiser.no. Her kan du søke opp ALLE flyselskap og de tilbyr prisgaranti. Og det beste av alt, det gir penger tilbake til bokseforbundet når du bestiller.

Andre partnere:

norsktipping

Norsk Tipping

Norsk Tipping er idrettens generalsponsor. Overskuddet fra selskapets spill (spillemidlene) fordeles likt mellom norsk idrett og kultur.

MER-Frukt

Mer – frukt.no

MER-kampanjen gir klubben gratis «verktøykasse» til bruk for å selge frukt på idrettsarrangement. Gjennom MER-avtalen kan din klubb for tilsendt en gratispakke til en verdig av kr 900,-. Les mer om Mer-avtalen her.

 Sportslotteriet_logo

Sportslotteriet

Sportslotteriet -Et komplett tilbud.
Full organisering – ingen risiko for klubben

  • Bokseforbundet  har sammen med de andre 13 særforbundene i Flerforbundsavtalen inngått en langsiktig avtale med Sportslotteriet. Gjennom denne avtalen kan dere som klubb benytte dere av det lotteriet som arrangeres av Sportslotteriet.
    Inntektsbringende aktivitet med minimal innsats.

Vi anbefaler, at dere ser nærmere på hva www.sportslotteriet.no kan tilby dere

Flerforbundsavtalen (FFA)

 

Er du vår nye samarbeidspartner i FFA – Flerforbundsavtalen?

FFA tilbyr et lojalt og seriøst samarbeid på flere nivåer og i ulike prisklasser. Hele
15 særforbund, 219.457 medlemmer i 2.344 klubber gjør FFA til det ”2. største idrettsforbund i Norge” – med eget sportsmagasin på TV2 Zebra.

Stor profileringsplattform med bla. TV-plakater, 16 velbesøkte hjemmesider, logo på klær, sponsornavn på turneringer m.m., 20-tals av landslag og kjente profiler står til disposisjon og mye mer sikrer dere bra synlighet og en svært god og helt unik profilering.

Bli med på et team av store og små vinnere og støtt samtidig hele 15 særforbund innenfor idretts Norge i et samlet veletablert, anerkjent og grundig kartlagt samarbeidsorgan.

Styringsgruppen og innleid konsulentfirma (BMC) holder tak i de daglige gjøremål, vedlikeholder avtalene og utgjør den felles kontakt for alle forbund og samarbeidspartnere.

FFA har i dag sentrale, små og store fornøyde samarbeidspartnere/sponsorer med gode referanser.

Med frafall av inntektene fra spillautomatene, ønsker FFA stadig flere spillere på teamet!

Ønsker du å vite mere om FFA? Ta kontakt til Jannick Trasborg – 90 95 16 20 – jannick.trasborg@bmcas.no