Gull til Sunniva Hofstad i Junior Nations Cup Verbas, Serbia (18.08.2019)

Sunniva «SUNNY» Hofstad fortsetter sin herjing med sine motstandere rundt i Europa.

Denne uken deltar «Sunny» sammen med Markus Øvald i Junior Nations Cup i Vrbas, Serbia. Med boksere fra 20 nasjoner deriblant Russland, Kazakstan, India, Ukraina, Usbekistan, USA for å nevne noen av de.

Markus Øvald i 75 kg har 10 boksere i sin vektklasse og møter Polen i sin første kamp. Markus gjør en fantastisk innsats hvor det bølger frem og tilbake,  han viser ingen respekt for Polakken. Vi gleder oss til fortsettelsen av sesongen for Markus. Det blir en jevn og meget godt gjennomført kamp men seieren gikk til Polen denne gangen med 4-1. Så da er Markus med i heiagjengen når «Sunny» bokser finalen på søndag.

Sølvmedaljøren fra årets EM; Sunniva Hofstad fra B-30 og Norge har fire boksere i sin vektklasse 70 kg. Hun møtte India i sin kamp i sin første kamp. «Sunny» fortsetter med overbevisende boksing og slår 2 tellinger og en nedslagning i den 3. runde på sin Indiske motstander.

I finalen sto en russisk bokser i det andre hjørnet (slo Slovenia i sin semifinale). På søndag kveld stoppet Sunniva sin finalemotstander i den andre runden og dermed ble det gull og glitter med i bagasjen hjem til Trondheim. I tillegg fikk Hofstad premien til beste kvinneboksere i turneringen. Bokse Norge gratulerer med seieren.