EM for Kvinner – Madrid, Spania – Perzin tapte i åpningskampen (25.08.2019)

Etter egne forberedelser og en kort samling før avreise samlet seg det lille men optimistiske Norske lagt for avreise til Madrid. Hotell og fasiliteter er av meget god standard som er et kongressenter og ligger noe utenfor Madrid by.

Det Norske laget:

48 kg Perzin Nazari – Ørnulf
69 kg Madeleine Angelsen – Vestby

Trener: Mehdi Mohseni – Ørnulf
Trener: Martin Kitel – Moldekameratene


Resultater:
48 kg
Iuliia Chumgalakova, RUS – Perzin Nazari, NOR 5-0
Hele trekningen til 48 kg finner dere her: C75WW48.CP

Det ble dessverre tap på Perzin mot sin russiske motstander Chumgalakova med sifrene 0:5. Perzin startet respektløst og aggressivt men hun er ikke rutinert nok og det ble ganske tydelig med hennes mangel på å følge opp når hun traff. Uansett regner vi med at hun møtte en av de beste i denne klassen og Perzin fikk testet seg skikkelig. Vi er fornøyde med hennes innsats i kampen.

69 kg
Madeleine Angelsen møter i sin åpningskamp Martina Schmoranzova fra CZE. Henne har Madde møtt før og tapte knepent 2-3 i CZE i våres. De har kampstart på tirsdag 27.08 klokken 14:30 kamp i kamp nummer 7. Hele trekningen til 69 kg finner dere her: C75WW69.CP