European Games 2019 i Minsk, Hviterussland (24.06.2019)

«European Games» for damer og Europamesterskapet for herrer som går i Minsk, Hviterussland er nå ferdig for våre utøvere.

Etter trekning var Mindaugas Gedminas i 75 kg klar for kamp mot Vytautas Balsys fra Litauen i en vektklasse med 33 boksere. Gleden var stor da Mindaugas i sin debutkamp i European Games vinner 5-0 og avanserte til andre runde. i den andre runden så møtte han italienske Salvatore Cavallaro, og da tapte Midaugas 2-3 etter en meget jevn kamp.

Hadi Srour i 69 kg møtte Eskerkha Madiev fra Georgia i sin første kamp og Hadi tapte dessverre 1-4. I 69 kg klassen veide det inn 33 boksere.

Vår siste mann opp i ringen på lørdag var Alexander Lyseng Martinsen i 81 kg som har 31 boksere i sin vektklasse, og han møtte Umar Dzambekov fra Østerrike på samme stevne som Hadi. Det ble tap med 0-5 for Alexander.

Veronica Kim Losvik i 51 kg som kvalifiserte seg til «European Games» gjennom sin 5. plass i EM sist sommer møtte Maria Nechita fra Romania på Søndagens stevne og Veronica tapte 0-5.