IF Ørnulf inviterte til topp trening i helgen (01.05.2019)

IF Ørnulf på Sandaker inviterte til såkalt «kampsparring» fredag 26. april.

Slike treninger hvor boksere møter hverandre i sparring opptil 80 % intensitet, dvs at bokserne bruker 12 oz hansker eller større og hjelm, og at det ikke er tillatt å gå hardt.

Med coach Mehdi Mohseni`s regime med respekt for hverandre, vekt på teknisk boksing og kameratskap preget arrangementet uten at det gikk på bekostning av spenning og trøkk. 42 boksere fra 11 forskjellige klubber meldte seg på til gratisarrangementet, og IF Ørnulf stilte med lege og to kampledere og solid dugnadsinnsats. Deltagerne var alt fra 0 kamper til norgesmestre, og det var frisk satsning og god stemning i kjelleren under Sandakersenteret.

Dette er et arrangement Ørnulf kommer til å satse på å holde dette en gang i måneden framover. Dette for at bokserne skal få kjenne hvordan det er å være i ringen, uten all oppstyret med vinn eller tap.

Mvh
Ørnulf IF