NORDISK 2018 -takk for hjelpen (05.04.2018)

Nordisk Mesterskap 2018 er nå historie og Norges Bokseforbund med dyktige utøvere, trenere og ledere kan se tilbake på et meget godt resultat og arrangement. Med hele 8 gull og tre sølv ble vi beste nasjon, noe som viser at det jobbes godt rundt i klubber og landslagsledelse. En bred satsning hvor utøvere og klubber inviteres inn til godt sportslig samarbeide. Vårt sportslige arbeide og opplegg må videreutvikles, og forbundet vil ta grep for i samarbeide med utøver, og klubb optimalisere sportslig utvikling.

Boksing i Norge er tuftet på frivillighet og dugnadsånd hvor mange gjør en utrolig jobb for sporten vår. Dette var også tilfellet under Nordisk, hvor et helt «kompani» med Petter Spildrejorde i spissen, sto for alt det praktiske rundt opp og ned med ring, til andre viktige gjøremål. Igjen utførte vår dommertropp, sekretariatet, pluss nødvendige leger og speaker opp med proft opplegg. Og når vi i tillegg har en alltid arbeidende generalsekretær i Erik Nilsen, samt «alt-mulig-mann» Bjørn Askedalen og Sportssjef Per Arne Skau i spissen, måtte dette bli bra.

En stor takk til dere på vegne av Norsk boksing.

Og så en stor takk også til våre Nordiske venner og naboer for deltagelsen i  dette vårt felles prosjekt; Nordisk Mesterskap.

Hilsen
Odd Haktor Slåke
President NBF