Endring i Pris: Klubbenes betalingsløsning lansert i Fagsystemet (20.03.2018)

Nå kan alle bokseklubber få sin egen betalingsløsning via Fagsystemet på bokseklubb.no. Les mer om hvordan din klubb kan benytte løsningen her.

PromSys har bestemt seg for å stryke de 3 kronene per medlem på kostnaden for betalingsløsningen. Da betaler klubbene kun transaksjonskostnader for kortbruk. Dette i ånd av at vi i PromSys, i likhet med NBF, ønsker at flest mulig skal benyttes fagsystemet og dets funksjoner fullt ut.

 Avtalen finnes er oppdatert her: http://www.bokseklubb.no/betaling/

————————————————-
Fakturering av kontingenter, egenandeler utstyr etc. er veldig enkelt og smidig koblet opp direkte i Fagsystemet. Fem klubber er allerede i gang med løsningen som både fakturerer, avstemmer og kvalitetssikrer klubbens økonomi. All innbetaling foregår på nettet, og utbetaling til klubbens konto gjøres løpende. Les mer og bestill her: http://www.bokseklubb.no/betaling/

NBFs Fagsystem har med dette blitt en komplett løsning for både klubber og forbund, og er foreløpig eneste fagsystem godkjent av NIF. All medlemsadministrasjon og fakturering er nå tilgjengelig via Fagsystemet.

Dette betyr i praksis at norske bokseklubber ikke har behov for å benyttes noe annet system for administrasjon av sine medlemmer.

Har du spørsmål om betalingsløsningen, ta kontakt med vår IT-partner Promotion Systems AS v/ Kenneth Bruunkenneth@promsys.no eller tlf: 920 44 320 (kl 09-16 man-fre).