Female Box har fått ny logo (28.02.2018)

I forkant av treningssamlingen i Drammen 23.-25.  februar holdt NBF en logo-konkurranse hvor deltakerne på  sesongens treningssamlinger for jenter kunne sende inn forslag til en ny logo som vi kan bruke til ‘Female Box’ fremover.  Etter konkurransens slutt hadde vi mottatt syv bidrag  som alle var gode forslag til ny ‘Female Box’-logo. Av de innsendte forslagene valgte juryen (bestående av generalsekretær Erik Nilsen, Vera Schnabel og Anne Tjønndal ) to finalister.

 Finalistene var Kine Sundberg fra Drammen Bokseklubb og Ingvild Rosenvinge fra Sportsklubben Ulf-an.  Finalistenes logoer ble presentert for jentene som deltok på treningssamlingen i Drammen, hvor jentene selv stemte over hvilken logo Female Box skulle bruke. Avstemningen ble svært jevn, men til slutt vant Kine Sundberg med 3 stemmer. Premien for vinnerlogoen var et par nye Adidas sparringshansker og en Rio 2016 Team Norway sekk. Som finalist vant Ingrid Rosenvinge en Adidas boxing genser, bandasjer, NBF vannflaske og buff.

 NBF gratulerer Kine og Ingrid med flotte og kreative bidrag til logokonkurransen.

Den nye Female box logoen skal i første omgang brukes til trykk på t-skjorter til deltakerne under NBF`s Åpen treningssamling for jenter i Edenderry 3-6 mai.