Åpen treningssamling for jenter – Irland 3-6 mai 2018 (19.12.2017)

Norges Bokseforbunds treningssamlinger for jenter begynte med en lukket treningssamling med Cecilia Brækhus for 17 inviterte jenter juni 2017. Den første åpne samlingen ble holdt i Trondheim i september og hadde 34 deltakende jenter. Andre åpne samling var i Bodø desember 2017, her deltok 43 jenter. I andre halvdel av sesongen 2017/2018 arrangerer NBF to åpne treningssamlinger for jenter. Den første blir i Drammen 23-25 februar, og sesongens siste samling blir i Irland! Vil vi se over 50 deltakende jenteboksere på disse samlingene? Det håper vi virkelig! Norges Bokseforbund inviterer alle klubber til å melde på jenteboksere til åpen treningssamling i Edenderry, Irland 3-6 mai 2018. Treningssamlingen blir holdt i samarbeid med St Brigid’s Boxing Club Edenderry i deres treningslokaler og i skolegymsal. Hovedtrener Liam Brereton er NBFs kontaktperson under samlingen. Samlingen er åpen, så alle jenteboksere er velkommen – uavhengig av erfaring, alder og nivå.

 

St. Brigid’s Boxing Club Edenderry og Liam Brereton
Tradisjonsrik irsk bokseklubb med en lang CV med nasjonale meritter og irske mestere. Ble stiftet i 1933 og har produsert flere Olympiske deltaker i boksing både på herre- og damesiden. Liam er en AIBA 3 Star Coach – som betyr at han er kvalifisert til å være trener under VM og OL. Liam er 1 av 7 trenere i Irland som har denne trenersertifiseringen fra AIBA. Liam er internasjonalt anerkjent for sitt brennende engasjement for kvinneboksing og har holdt flere store internasjonale sparringsleirer for kvinneboksere. Madeleine Angelsen, Anne Tjønndal, Anabelle Bruun og Faiza Hersi var blant annet på sparringsleir hos Liam i august 2017. Jenter fra Liams bokseklubb har blant annet tatt medaljer i junior EM og VM.

 

Program for treningssamlingen (med forbehold om endringer):

Torsdag 3 mai:

 • Kl 08.40: Oppmøte Gardermoen innsjekk
 • Kl 10.25: Avreise: flyet går til Dublin
 • Kl 12.20: Ankomst Dublin
 • Kl 13.00 – 15.30: hente bagasje, felles transport fra flyplassen til Edenderry. Vi blir hentet med buss
 • Kl 16.00 – 17.30: Boksetrening: Skyggeboksing, teknikk, oppgaver
 • Kl 18.00: Middag
 • KL 20.00 – 21.00: Boksetrening Sparring (vi kan avtale sparring med de irske jentene eller organisere sparring mellom våre egne. Skin-touch for nybegynnere/diplom og hardere sparring for de som ønsker det).

Fredag 4 mai:

 • Kl 07.00 – 08.30: Frokost
 • Kl 09.00 – 10.30: Trening løpebane: skyggeboksing og morsom/lett løpeøkt J
 • Kl 11.00: Lunsj
 • Kl 14.00 – 15.30: Boksetrening teknikk og oppgaver
 • Kl 16.30: Middag
 • Kl 18.00 – 20.00: Boksetrening Sparring
 • Kl 20.30 – 21.30: Kveldsmat

Lørdag 5 mai:

 • Kl 06.30 – 07.15: Frokost
 • Kl. 08.00 – 09.30: Lett morgenøkt, boksing – teknikk
 • Resten av dagen: Dagstur til Dublin!
 • Kl 20.00 – 21.30: Boksetrening Sparring (frivillig/for de som ønsker det J)
 • Kl 21.00 – 22.00: Kveldsmat

Søndag 6 mai:

 • Kl 07.30 – 08.30: Frokost
 • Kl 09.00: Avreise Flyplass
 • Kl 12.10: Flyet går tilbake til Gardermoen. Vi lander kl 15.25.

 

Egenandel:
Egenandelen for denne samlingen er satt til 3500kr. Den dekker fly tur/retur Oslo Gardermoen – Dublin, transport tur/retur Dublin flyplass – Edenderry. Overnatting på Irsk Bed ’n’ Breakfast, alle måltider under oppholdet og dagstur til Dublin lørdag. Utøvere/klubber må i tillegg ordne transport tur/retur Oslo Gardermoen. Du er ikke påmeldt før egenandelen er betalt i NBFs fagsystem. MERK: Denne egenandelen refunderes ikke ved forfall. Om utøver blir syk/skadet eller av andre grunner ikke ønsker å bli med på turen må utøver/familie/klubb selv ta dette med privat reiseforsikring.

Kan foreldre/trenere være med?
Ja! Foreldre/trenere må gjerne bli med til Irland. De foreldre eller trenerne som ønsker å være med må selv bestille flybillett tur/retur Dublin. Videre kan de ‘kjøpe’ samme pakke som Norges Bokseforbund har bestilt til jentene og reiselederne med transport, overnatting, mat og dagstur til Dublin for 2000kr. Dette betales direkte til Liam i Edenderry når vi kommer dit. Vi reiser med SAS kl 10.25 torsdags formiddag (3 mai) og retur med SAS søndag 6 mai kl 12.10.

 

Reiseledere
Anne Tjønndal og Vera Schnabel er ansvarlig for NBFs jentesamlinger. I tillegg vil Vera og Anne engasjere noen voksne reiseledere (foreldre/trenere) som blir med på turen for å passe på at jentene våre har det bra i det store utland.

 

Reise:
Norges Bokseforbund bestiller flyreisen samlet tur/retur Oslo – Dublin og arrangerer transport tur/retur flyplass – Edenderry og transport dagstur til Dublin lørdag 5 mai. Klubbene må selv sørge for at jentene er på Oslo Gardermoen klare til avreise torsdag 3 mai kl 09.30. Klubbene er også ansvarlig for å få jentene hjem fra Gardermoen til sine respektive byer søndag 6 mai.

 

Overnatting og mat:
Overnattingen bestilles av NBF og blir på irsk Bed ‘n’ Breakfast i Edenderry. Jentene blir fordelt mellom flere bygg i samme gate/område. Alle måltidene serveres også her. Utøvere må ha noe lommepenger til mat avreisedagene (torsdag 3 mai og søndag 6 mai). Det blir mange timer på flyplass/reisefot disse dagene.

 

Pakkeliste
Utøvere må ha med bandasjer, boksehansker, boksehjelm, tannbeskytter, boksesko/treningssko innendørs, joggesko/treningssko utendørs, klær til to treningsøkter ute, klær til 4 treningsøkter innendørs, hoppetau og tennisball.

 

Påmelding:
Påmelding til treningssamlingen skjer via NBFs fagsystem http://www.bokseklubb.no/. Kontakt Bjørn Askedalen (e-post: bjorn.askedalen@nif.idrett.no for mer informasjon).

 

Påmeldingsfrist: søndag 28 januar

MERK: påmelding er ikke bekreftet før deltakeravgiften er betalt via nett!

 

Hvis du har spørsmål om samlingen kan du ta kontakt med Anne Tjønndal på tlf 91791125 eller e-post: anne.tjonndal@nord.no