THE KING OF THE RING 2017 – Hadi Srour (28.11.2017)

HADI SROUR bekrefter sin posisjon som Nordens beste bokser i Borås denne helgen, hvor han vinner finalen i 69 kg og blir kåret til THE KING OF THE RING 

Årets turnering slår alle rekorder med 470 påmeldte boksere hvor 16 av disse var damer i en «ROUND ROBIN» som avvikles samme sted.

Regjerende Nordisk mester i 64 kg Hadi Srour TK stiller denne gangen i 69 kg klassen sammen med 8 boksere. Regjerende «King of the Ring» Alex Bishop fra England er en av disse 8.

Fra Norge stiller det diplom, ungdom, junior og seniorboksere fra klubber i Tønsberg, Horten, Moss, Kristiansand, Pors, Arendal, Grimstad, Raufoss, Ski og Jessheim. Med boksing i tre ringer og langt over 400 deltakere henger trofeet KING OF THE RING HØYT.

————————————————-

Hadi Srour trekker i sin første kamp Barsan Palony fra Grimstad. Barsan er en god bokser men er aldri noen stor trussel for Hadi som oppskriftsmessig vinner 5-0 og er klar for semifinale.

Semifinalen i 69 kg går da mellom regjerende Nordiske mestere Hadi Srour (64 kg) og Adolphe Sylvia Nordisk mester 69 kg. Dette ble en jevn, god, tett og taktisk kamp av begge bokserne. Hadi tok grep og satt opp tempo litt i tredje runde, noe Adolphe ikke klarte å henge med på. Ut i  runden  lander en god sving fra Hadi som sender Sverige og Adolphe ned i kanvasen og seier på KO-3.

I finalen står REGJERENDE KING OF THE RING Alex Bishop fra England i motsatt hjørne. Denne finalen ble turneringens beste og underholdende kamp. Det ble en kamp mellom styrke og teknikk. Flere gode bestemte slagserier fra begge sider fikk publikum til å bruse. Trampe klapp i hallen på: HADI, HADI, HADI med påfølgende flott boksing fra begge sider. Spenningen var stor, hvor seieren gikk til HADI SROUR.

Hadi blir tildelt premien for turneringens beste kamp og kåret til KING OF THE RING 2017. Hadi Srour viser at han er kommet på et godt internasjonalt nivå i sin boksing, men fremstår også som en en flott person. Han er blitt et FLOTT forbilde for våre yngre boksere i Norge. TAKK HADI SROUR.

————————————————-
For våre yngre boksere i diplom, ungdom og junior klassene så utkjempes det mange jevne gode kamper. Om vi er enige eller ikke i alle dommeravgjørelser, så totalt sett henger Norge godt med.

På diplomsiden vinner Muslim Yusopov fra Jessheim BK gull i 75 kg etter 2 kamper og Brage Elverhøi 60 kg vinner sølv etter tap i finalen som er han sin tredje kamp. Også super talentet  Christoffer Pedersen fra Armada BK i 28 kg klassen vinner GULL i sin direkte finale.

På ungdomstiden vinner Magomed Arsajev fra AIK-Lund gull i klassen 46 kg. Gull ble det også til Ismail Yusopov 70 kg fra Jessheim BK etter seier i sin direkte finale.

————————————————-

To av våre beste juniorboksere denne sesongen tar begge GULL i sine klasser. Martin Skogheim Armada BK vinner over Nabil fra Sverige i sin direkte finale og vinner GULL i 60 kg A. Don Emini tar GULL etter seier i kvart og semifinaler mot Svenske motstandere. I finalen slår Jessheim gutten Irske Mike Joyce og vinner GULL  i 69 kg A.

Det var dessverre få senior boksere fra Norge som tok turen til Borås denne helgen. Men det ble seier i 91 kg klassen for Islam Ismailov fra AIK-Lund på KO-3 over Agit Bilge fra Sverige.

Sett med Norske øyne er dette en turnering vi anbefaler alle klubber å delta i. Da dette er en A,B og C turnering som passer for alle. Ses i 2018