Ungdom- og Juniorsamling 27-29. Januar på Jessheim (01.02.2017)

Årets første treningssamling for ungdom og junior landslaget gikk på Jessheim den 27- 29. Januar. Det var 5 nye innkalte boksere til denne helgens 5 treningsøkter. Ismail Yusopov, Eliaz Raza, Ken Curraj, Benjamin Johnsrud og Mathias Noel var med og gjordet dette til en flott trenings helg.

Gruppa manglet noen innkalte utøvere, som enten var syke eller av andre årsaker ikke kunne delta.

Helgens første treningsøkt på fredag gikk med til teknikk og par øvelser pluss 5 runder lett sparring. En fin start på en lang og hard helg.

Lørdagens første økt var en kontroll på egentrening med tanke på løping. 3000 meter sto på programmet. Det viste seg fort hvem som hadde og ikke hadde prioritert utholdenhets trening. Etter at alle var ferdig gikk vi inn og kjørte teknikk/ parr øvelser.

På Lørdagens siste økt sto sparring og arbeid på sekk, med intervaller. En god treningsdag var over, hvor Per Arne Skau og Erik Dahlen fortalte litt om planene for hver gruppe. Ungdomslandslaget har flere tøffe utfordringer foran seg, med muligens UEM som hovedmål?

Juniorlandslaget har også mange tøffe oppgaver, men Nordisk Mesterskap blir viktig. For de sterkeste/ beste utøverne vil vel Junior EM være hovedmålet.

Mulighetene er mange, men ingen kommer til noen av disse turneringene hvis de ikke trener og bokser kamper. Vi viser til NBF sine krav til en A, B og C utøver.

Søndagen første økt startet med oppvarming for så teknikk med og uten hansker. Etter endt teknikk trening var det sekken som skulle gjennomgå.

Mellom treningsøktene på Søndag la vi til rette for et ANTI DOPING foredrag av Hans Jørgen Kvåle fra ANTI DOPING NORGE. Alle utøvere tilknyttet denne gruppa hadde tatt REN UTØVER så de stilte ikke med helt blanke ark om emnet. Kvåle loset de gjennom en doping prøve, hvem, hva og hvorfor. Det ble stilt spørsmål fra salen som fikk et grundig svar. Et flott foredrag for våre kommende stjerner.

En Quiz om temaet REN UTØVER ble besvart hvor 6 av bokserne fikk alle riktig. Men ved trekning vant Benjamin Johnsrud Drammen BK et par ADIDAS bokse hansker. Gratulerer.

Siste økt var ren sparrings økt med oppvarming og kamp sparring. Det var mange sliten men godt fornøyde boksere som reiste hjem etter en flott helg.

Vennlig hilsen
Per Arne Skau
Sportssjef