To kretsdommere og en Forbundskampleder er nyutdannet av NBF (13.02.2017)

Det ble avholdt kretsdommerkurs under nybegynnermesterskapet i Moss. Mens bokserne veide inn og trekningen pågikk, holdt Klaus Bareksten fra dommerkomiteen teoriundervisning med to nye kandidater. Begge hadde tidligere gjennomført det nettbaserte diplomdommerkurset.

Fredag kveld og under lørdagens semifinaler prøvedømte kandidatene i alt 21 kamper med meget godt resultat.

Det er med glede vi kan meddele at begge besto alle tester med glans, og vi ønsker Tomas Nelson fra Drammen Atletklubb og Bernhard Askedalen fra TK velkommen i dommerkollegiet.

Bernhard blir, så vidt vi vet med sine 17 år, Norges yngste kretsdommer igjennom tidene. Gutta har allerede meddelt at de er klare for rekruttserien og Askim-cup.

 

Ny forbundskampleder:
Som sønn som far. Mens Bernhard satt og prøvedømte, så gikk pappa Bjørn Askedalen opp til test som Forbundskampleder. Han ble noe forfordelt i forhold til antall kamper, og fikk virkelig kjørt seg i noen. Lørdag kveld besto han en omfattende teoriprøve for kampledere, og etter at siste finale var bokset på søndag hadde leder av dommerkomiteen, Odd Inge Misund sett nok. Bjørn Askedalen ble høytidelig gratulert med bestått test, og kan nå titulere seg som Forbundsreferee!

Vi gratulerer!