Treningsleir i Tønsberg (08.02.2016)

Helgen den 5-7. februar hadde Erik Dahlen og Per Arne Skau innkalt 20 boksere til samling i TK- hallen i Tønsberg. På fredagen var 16 boksere klare for en hard treningshelg og denne kvelden besto av teknikktrening med og uten hansker. Det ble jobbet godt en og en, og i tillegg til var det noen gode par oppgaver. Treningen ble avsluttet med «bryte trening» som gutta likte godt.

Lørdagens første økt hadde fokus på passgang og diagonalgang. Pluss diverse lette tekniske øvelser bygd på fredagens boksetekniske øvelser. Andre økt ble brukt til totalt 10 runder oppgavesparring og lett kampsparring, som igjen ble avsluttet med stignings intervaller på sekk. Lørdagen ble avsluttet med «kampsparring» hvor alle bokset 3 runder. Sparrings-lista ble laget og gutta kjempet godt med hverandre. Etter sparringen ble det jobbet 3 runder på sekk.

Søndagens første økt ble brukt til oppgaveboksing og super-lett sparring, som de aller fleste IKKE klarte. Helgens siste økt ble også en ren sparrings-økt basert på en kamp liste som ble laget og gutta kjempet seg godt gjennom en herlig treningsøkt.

En oppsummering av denne leiren viser at mange av disse gutta er motiverte og har en innstilling som en idrettsutøver bør ha (og som vi vi ser etter).

Mvh
Erik Dahlen, Raufoss BK
Per Arne Skau, Jessheim BK

2