Treningssamling i Tønsberg (05.01.2016)

Helgen den 2 og 3. Januar 2016 gjennomførte Erik Dahlen Raufoss, BK og Per Arne Skau, Jessheim BK en treningssamling for ungdom og juniorboksere i et klubbsamarbeids prosjekt. Vi avholdt denne trenings leieren i Tønsberg og TK- hallen. Tusen takk til TK- og Bjørn Askedalen.

Vi hadde på forhånd invitert 20 boksere fra forskjellige klubber, fra Bodø i nord til Arendal i sør og Sotra i Vest. 15 boksere meldte seg på og ankom TK- hallen Lørdag morgen/formiddag.

Vår første treningsøkt Lørdag hadde hoved fokus på teknikk, med par øvelser og fotarbeid i samspill med enkelt slag/ slagserier og forflytninger. Her viste mange av utøverne disiplin, teknikk og god bokseforståelse. Som avslutning på økta kjørte de 10/50/10 på boksesekk. 10 sekunder max arbeid og 50 sekunders hvile med 10 repetisjoner.

Da mange av bokserne skal delta i King of The Ring helgen etter, så var det fokus på sparring i vår andre økt. Erik og Per Arne laget en sparingsliste hvor alder, vekt og erfaring ble vurdert.

Oppvarmingen ble utøveren selv ansvarlig for. Under denne sparringen fikk vi sett, vurdert / kartlagt nivå og forståelse med status på hver enkelt bokser. Det lover godt for Norsk boksing i fremtiden.

Lørdag kveld/ natt gikk med til videofilm og leking på høyt diplom nivå.

Søndagen hadde to treningsøkter hvor begge hadde fokus på sparring og sparring med oppgaver. Den siste økta ble avsluttet med arbeid på boksesekk. 30/30/10. Her jobbet de godt i 30 sekunder med 30 sekunders med 10 repetisjoner. Som en oppsummering av alle bokserne, deres innsats, ferdigheter og disiplin vil vi fortsette med dette samarbeidsprosjektet mellom klubbene.

Så vi inviterer til nye samlinger på samme sted den 5-7. Februar og 4-6. Mars. Invitasjon vil bli sendt pr. mail.

Følgende boksere var med:
Vetle Hestnæs TK
Nabil Belkir Arendal BK
Basil Srour TK
Emil Kaasa TK
Abid Zamir SP09
Albion Rexhaj Askim BK
Aleksander Wiik Bodø BK
Harijt Singh Raufoss BK
Håvard Kristiansen Bodø BK
Henrik Einarsen Sotra BK
Don Emini Jessheim BK
Stian Børresen Fredrikstad
Patrick Folgerø Bergen Sparta
Shamsudin Shamilov SP09
Pål Edvin Dystø Raufoss BK

Trenere: Erik Dahlen Raufoss BK og  Per Arne Skau Jessheim BK