Norske fremganger på King of the Ring i Sverige (14.01.2016)

Norge var representert med 13 klubber på King of the Ring i Borås,Sverige med flere fine topp prestasjoner. Bernard Angelo Torres fra Gran BK tok hjem gull i 64 kg og fikk velfortjent prisen som turneringens beste tekniker. Shamsudin Shamilov fra Sp-09 tok en fin skalp i debuten som junior med seier mot Arkadii Kartsan fra Ukraina som har EM gull og VM bronse som ungdom.

Det var meget gledende at se så mange norske boksere og klubber på plass i Borås. Mange av de norske klubbene reiste langt men ende settet til utvikling er at delta på turneringer som denne. Følgene klubber fra Norge deltok på King of The Ring: B-30, Sp-09, Moldekameratene, Gran BK, Grimstad BK, Jessheim BK, Moss BK, Raufoss BK, Trym, Oslo BK, Bodø BK, Askim, Skien BK

Det internasjonale bokseforbundet AIBA har oppmerksomhet turneringen med en artikkel der Simen Nysæther og Shamsudin Shamilov intervjues. Artikkelen kan leses her: http://www.aiba.org/blog/europes-junior-youth-and-elite-boxers-battle-it-out-to-become-king-of-the-ring-in-sweden/

I A-klassene tok følgende Norske boksere gull etter fine prestasjoner:
Ungdom 63 kg: Don Emini, Jessheim
Junior 81 kg: Shamsudin Shamilov, Sp-09
Senior 64 kg: Bernard Angelo Torres, Gran BK
Senior 91 kg: Armintas Dluckys, Grimstad
Senior +91 kg: Simen Nysæter, Trym

Samtlige resultat kan ses her: http://www.boxingeventservice.com/?MENU=choosencompetition&type=boutlist&competition=KING OF THE RING&ID=141&IDTYPE=1&STATUS=0&lang=swe

 

Sportslig hilsen
Erik Bredler, sportssjef