6. nye kretsdommere på gang (14.01.2016)

Over 2 lange onsdagskvelder har 6 kommende dommere gjennomført de to første modulene i dommerutdanningen. Modul 1. er Diplomdommer og modul 2. er kretsdommer.  Kursene har vært hold i Drøbak akvarium. Det er Klaus Bareksten fra Dommerkomiteen som har holdt kursene.

Teoridelen er bestått av samtlige. Nå gjenstår bare godkjent prøvedømming av 20 ordentlige kamper.

Målet er at de fleste gjennomfører dette allerede lørdag 23 januar. Da arrangeres det både stevne i Rekruttserien og landskamp mot England, noe som burde ende opp i mer enn 20 kamper.

Med det tilføres Østlandet 6 nye sårt tiltrengte kretsdommere: Ida Gulbrandsen, Vestby, Sarah Slyngstad, Ski, Morten Spildrejordet, Petter Spildrejordet, Øyvind Johansen (alle fra Sportsklubben av 1909) og Rickard Skogheim, Ski.